Kaluwihan

Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasi, ora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Mung nggunakake siji, sertifikasi CE, ISO13485

Produsèn profesional

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd., anak perusahaan saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co., Ltd., minangka produsen medis profesional.

Richeng Medical

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd. anak perusahaan saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co., Ltd., minangka produsen medis profesional.Liwat riset, pangembangan lan produksi produk medis profesional, kita nawakake produk piranti medis sing dipercaya, aman lan efektif.Perusahaan kasebut duwe peralatan produksi lan uji coba sing sampurna, teknologi produksi maju, kanthi manajemen, teknologi lan staf produksi sing berkualitas.