Keuntungan

Digawe saka silikon bahan medis 100%, Ora ana gangguan, ora ana alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, nggunakake tunggal, mung CE 、 sertifikasi ISO13485

Produsen profesional

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd, minangka cabang saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co, Ltd., Yaiku pabrikan medis profesional.

Richeng Medical

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd minangka cabang saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co, Ltd., Yaiku pabrikan medis profesional. Liwat riset, pangembangan lan produksi produk medis profesional, kita nawakake produk piranti medis sing aman, aman lan efektif. Perusahaan duwe peralatan produksi lan uji coba sing sampurna, teknologi produksi maju, kanthi manajemen, teknologi lan staf produksi sing bermutu.