Babagan Kita

TENTANG US

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd

Gagasan R&D

Nganyarke produk, luwih dipercaya, luwih migunani, luwih aman, luwih terjangkau

Sertifikasi

Sertifikasi ISO13485 + CE, RoHS lan entuk sertifikasi
15 paten penemuan model utami

 

Selaras

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

 

RICHENG

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd minangka cabang saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co, Ltd minangka pabrikan medis profesional. Liwat riset, pangembangan lan produksi produk medis profesional, kita nawakake produk piranti medis sing aman, aman lan efektif. Perusahaan duwe peralatan produksi lan tes sing sampurna, teknologi produksi maju, kanthi manajemen, teknologi lan staf produksi sing bermutu.

Perusahaan iki wis nggawe sistem sertifikasi kualitas internasional lengkap 9009001, lan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO13485 lan sertifikasi CE, kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas lan layanan kelas pertama. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing materi, riset lan pangembangan, desain teknik, pangembangan produk lan manajemen proyek, perusahaan kita wis unggul ing industri, lan produk kita wis diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah, dadi partner sing disenengi akeh pamimpin industri.

343213
142432
2323123

R&D

Kita duwe tim R&D Internal lan eksternal, tim R&D internal kita utamane digabung karo insinyur proses kanthi luwih saka 10 taun pengalaman; Tim R&D eksternal kita kalebu klompok ahli medis sing duwe pengalaman klinis. Dheweke fokus kanggo ngoptimalake produk sing wis ana lan nggawe produk anyar.

Richeng ngemu paten modulasi rekmo utilitas.

TAHUN

10 taun pengalaman teknik proses

ITEM

15 paten penemuan model utami

KANGGO

SUPPLIER

KONTROL KELUARGA

Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.

121 (1)
121 (2)