Babagan awake dhewe

babagan-kita (1)
DJI_0381
DJI_0398
IMG_7952

PERUSAHAAN Pambuka

Jiangsu Richeng Medical Technology Co., Ltd. minangka pusat R&D lan produksi produk medis profesional, tansah darmabakti kanggo ngembangake lan ngasilake produk gel silika medis sing dipercaya, aman lan efektif kanggo pelanggan global.

DJI_0385

TIM PERUSAHAAN

Nicheng Medical duweni luwih saka 20 insinyur sing berpengalaman, akeh sing duwe pengalaman proses luwih saka 10 taun, lan bisa menehi dhukungan teknis saka desain produk, pangembangan, produksi massal lan siklus urip lengkap liyane.

LINGKUP USAHA

IMG_8074

PAKET SILICONE FOLEY CATHETER & CATHETERIZATION KIT

IMG_8081

SILICONE AMBEGAN TUBE

IMG_8085

MEDIS 100% SILICONE NASAL OXYGEN CANNUL A TUBE sing bisa digunakake maneh

IMG_8089

DISPOSABL .E NEGATIF ​​meksa got SET

IMG_8100

TABUNG SILIKON NASOGASTRIK sing bisa digunakake

IMG_8104

OEM

Miturut produk sing dikembangake kanthi mandiri utawa desain produk lan gambar sing diwenehake dening pelanggan, layanan kustomisasi produk bisa diwenehake.

ODM

Kemampuan lan layanan kanggo ngrancang, ngembangake lan ngasilake produk anyar miturut syarat lan fungsi produk ing mangsa ngarep sing diwenehake dening pelanggan.

ODM

Aksesoris

Utamane dipilih miturut jinis bahan bakar - bahan bakar peralatan medis, bahan bakar medis dhewe, (golek jinise)

Katup Silika gel hemostatic valve, kelas medis silika gel duckbill katup, katup pernapasan
O-ring Instrumen bedah endoskopik - cincin penyegel universal, cincin penyegel silikon medis kanggo pipa mesin hemodialisis.
Kateter medis sekali pakai - tabung Tabung silikon pompa peristaltik, tabung silikon pompa nutrisi, tabung multicavity, nyambungake kateter lan kateter medis liyane.
Aksesoris piranti medis Bedah endoskopik / lengan pelindung sayatan bedah.
Diafragma Diafragma medis kanthi tutup membran silikon kanggo katup mriksa.
IMG_8160

TESTING L ABORATORY

Nicheng Medical wis nggawe laboratorium tes miturut standar internasional, sing bisa nguji sifat fisik, kimia lan liyane.Perusahaan wis nggawe tim elit riset lan pangembangan kanggo riset lan ngembangake teknologi inti lan formula aplikasi produk, nambah kemampuan inovasi teknologi, lan nyukupi kabutuhan pelanggan.

IMG_8057
IMG_8058
IMG_8061

DAYA PRODUKTIF

Manufaktur ing bengkel pemurnian tingkat 100000 Kabeh produk medis diprodhuksi ing kamar sing resik, nyukupi syarat piranti medis lan industri farmasi;Kabeh proses saka campuran karet nganti produk rampung ditindakake ing bengkel resik tingkat 100000.Peralatan produksi utamane kalebu: mesin pencampur karet, jalur produksi ekstrusi karet silikon, jalur produksi cetakan karet silikon lan jalur produksi injeksi cair.

IMG_8100

MANAJEMEN QUAUTY

Nicheng Medical wis netepake sistem manajemen kualitas sing sampurna miturut IS013485 lan standar sertifikasi CE EU.Nduwe instrumen tes presisi canggih lan pengalaman manajemen kualitas sing kuat kanggo njamin manajemen kualitas kanthi efektif.Kita entuk produk lan layanan sing berkualitas kanthi cara sing efisien, ngarahake nyedhiyakake produk lan layanan kelas siji kanggo pelanggan.

IMG_8104