Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd.

gagasan R&D

Nganyarke produk, luwih dipercaya, luwih bisa digunakake, luwih aman, luwih terjangkau

Sertifikasi

Sertifikasi ISO13485 + CE, RoHS lan sertifikasi jangkauan
15 paten penemuan model sarana

 

Customized

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

 

Pambuka perusahaan

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd minangka anak perusahaan saka Jiangsu Richeng Rubber Co., Ltd, dumunung ing Jiaoxi Industrial Z.siji, Changzhou, China.

Perusahaan fokus ing R&D lan produksi bahan-bahan medis (sirkuit pernapasan, kateter foley, set saluran pembuangan tekanan negatif, tabung pakan), nyedhiyakake R&D lan manufaktur siklus urip lengkap.Richeng medical wis mesthi wis setya R & D lan produksi produk silikon medical karo kualitas dipercaya, kinerja banget, safety lan efektifitas kanggo pelanggan kabeh ndonya.

Perusahaan bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi siji-mandeg OEM / ODM saka konsep produk, desain, pangembangan khusus, produksi lan manufaktur, inspeksi kualitas, kemasan lan pangiriman, layanan siklus urip lengkap.

Richeng medical wis lulus ISO9001, ISO13485 lan sertifikasi CE.Miturut manajemen, wis nggawe sistem manajemen kualitas kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kelas siji kanggo para pelanggan.

Kanggo luwih saka 20 taun, perusahaan wis pengalaman ing bahan, R & D, desain engineering, pangembangan produk, Manajemen project lan pengawasan kualitas, kang ndadekake iku ing posisi anjog ing industri.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah, lan wis dadi mitra pilihan akeh pimpinan industri.

R&D

Kita duwe tim R&D Internal lan eksternal, tim R&D internal utamane digabung karo insinyur proses kanthi pengalaman luwih saka 10 taun;Tim R&D eksternal kita minangka klompok ahli medis sing duwe pengalaman klinis sing sugih.Dheweke fokus ing optimalisasi produk sing wis ana lan nggawe produk anyar.

Richeng nduweni 15 paten penemuan model sarana.

TAUN

10 taun pengalaman teknik proses

ITEM

15 paten penemuan model sarana

MITRA

SUPPLIER

KONTROL KUALITAS

Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.

121 (1)
121 (2)