Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

 Detail Produk

Terdiri dari plug, lubang drainase, badan kateter, balon, sendi, dll.,karo kowetkristalisasi uyah urin, ora gampang nyebabake infèksi saluran kemih; siji rongga menyang inflasi balon, siji saluran got, siji rongga ngumbah, bisa nyukupi kabutuhan ngumbah kandung kemih sing terus-terusan ing pasien kanthi kateter sing manggon.

微信图片_20221207134100
银行具有

produkKaluwihan

Silikon medis

Digawe saka 100% silikon kelas medis

Panggonan

Apik kanggo penempatan jangka panjang

X-ray

Garis detektif sinar-X liwat kateter

Ukuran

Werna-ceded kanggo visualisasi ukuran

Digawe saka 100% silikon kelas medis, awak tabung alus, ora ana stimulasi, biokompatibilitas sing apik.

peralatan presisi, kualitas stabil lan kuwat, keluwesan produk apik;

Workshop pemurnian tingkat satus ewu, kesehatan lan safety, kualitas Seiko; Tes kualitas sing ketat, selaras karo standar nasional;

dawa: 310mm (pediatrik) ; 400mm (standar)

-FOLEY-SILIKON-KATETER-(2)

Lingkup aplikasi

ruang lingkup aplikasi: Kanggo kateterisasi urin rutin klinis, irigasi kandung kemih (telung kamar) lan hemostasis kompresi sajrone urologi (loro lan telung kamar)

Spesifikasi Produk

Rongga Tunggal:Fr8, Fr10, Fr12, Fr14, Fr16, Fr18, Fr20

Rongga pindho:Fr6,Fr8,Fr10,Fr12,Fr14,Fr16,Fr18,Fr20,Fr22,Fr24

Telung Rongga:Fr16, Fr18, Fr20, Fr22, Fr24

Volume ngisi balon bisa dipilih miturut syarat pelanggan

Volume balon ml, miturut volume logo
Spesifikasi Packing: 10 pcs/box, 200 pcs/box, 200 pcs/karton
Lisensi produksi: Su Food and Drug Administration Izin Produksi Mesin No. 20180031
Sertifikat pendaftaran produk: Su е cathetan disetujoni 20182660325

Spesifikasi SiD-Ⅱ kateter lumen ganda (Unit: mm)

Spesifikasi

Toleransi

Volume balon (ml/cc)

Warna Marking
2.0mm (Fr6)

± 0,33

3

Jambon
2,7 mm (Fr8) Biru Muda

3.3mm (Fr1O)

ireng

4.0mm (Fr12)

5~10

Putih

4,7 mm (Fr14)

Ijo

5.3mm (Fr16)

Oranye

6.0mm (Fr18)

abang

6,7 mm (Fr20)

 

kuning

7.3mm (Fr22)

 

10 ~ 20

wungu

8.0mm (Fr24)

Biru

 

Spesifikasi kateter tiga lumen SiD-III (Unit: mm)

Spesifikasi

Toleransi

Volume balon (ml/cc)

Warna Marking

5.3mm (Fr16)

± 0,33

20~30

Oranye

6.0mm (Fr18)

abang

6,7 mm (Fr20)

kuning

7.3mm (Fr22)

wungu

8.0mm (Fr24)

Biru

Dawane: 310mm (pediatrik);400mm (standar)

Volume ngisi balon bisa dipilih miturut kabutuhan pelanggan Volume balon ml, miturut volume sing ditandhani

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita