Silicone Breathing Tube

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

 Detail Produk

Silicone Breathing Circuit cocok kanggo piranti napas, aksesoris kalebu pipa napas cendhak, sendi Y, pipa, botol koleksi banyu, peralatan bisa digabung miturut kabutuhan pasien.
Silicone Breathing Circuit nduweni peran kanggo nuntun gas ing instrumen lan peralatan, lan macet ing instrumen lan peralatan.Produk kasebut biasane digunakake ing mesin anestesi, ventilator lan peralatan liyane, sing bisa mbantu pasien ambegan.

Silicone Breathing Circuit

 Kaluwihan produk

cahya

Dibandhingake karo pipa tradisional, bobote luwih entheng lan nggawe pasien kepenak.

Desain anti-selip

Desain anti-selip, gampang dipasang lan digunakake karo kabeh bagean respirator.

Kurang kepatuhan

Nyedhiyani desain tabung sing kurang tundhuk kanggo ngirim gas kanthi akurat menyang mburi pasien.

Silikon medis

Digawe saka 100% silikon kelas medis, awak tabung alus, warna transparan, awak transparan, cangkeme tabung corrugated terpadu lan desain kental, awet, ora gampang rusak.

Gampang kanggo ngresiki

Desain diameter jero geser bisa nyuda akumulasi volume banyu lan pit resistance aliran udara lan operasi reresik sing trep.

Digawe saka 100% silikon kelas medis, awak tabung alus, warna transparan, awak transparan, tutuk tabung corrugated terpadu lan desain kental, awet, ora gampang rusak;

Geser desain diameter utama bisa nyuda akumulasi volume banyu lan pit resistance aliran udara lan operasi reresik trep.

Nyedhiyani desain tabung sing kurang tundhuk kanggo ngirim gas kanthi akurat menyang mburi pasien.

Dibandhingake karo pipa tradisional, resistensi suhu dhuwur bisa dadi disinfeksi uap banyu, bisa digunakake maneh.

Desain anti-selip, gampang dipasang lan digunakake karo kabeh bagean respirator

Spesifikasi model: jinis bayi, jinis anak, jinis diwasa, saben model dipérang dadi pipo siji, pipo pindho lan pipo pindho tuwung koleksi banyu lan specifications liyane, dawa bisa selaras.
Ukuran: Dewasa, Anak, Neonate
Lingkup panggunaan: Digunakake karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan, digunakake kanggo anestesi utawa pangiriman oksigen kanggo pasien bedah.

 Lingkup aplikasi

Kabeh bahan silikon, konektor dipérang dadi set kombinasi 8MM, 15MM, 22MM nduweni jinis pipa tunggal, jinis pipa ganda, jinis cangkir akumulasi banyu pipa ganda, tas napas opsional, topeng.

Ukuran:
Diameter jero bayi: 9mm kanggo jembar nominal 10mm
Anak ing diameteripun: 13mm kanggo jembaré nominal 15mm
Dhiameter njero diwasa: 19mm

2

Spesifikasi Produk

Miturut mesin anestesi lan pipa ambegan ventilator (sabanjuré diarani: pipa ambegan) struktur, dipérang dadi jinis pipa siji, jinis pipa ganda lan jinis reservoir pipa ganda telung model, miturut ukuran diameter pipa, dipérang dadi jinis. A (diwasa), B (bocah) lan C (jinis bayi anyar), lan miturut dawa beda dipérang dadi specifications beda, saben model diagram minangka tengen:

9

1-Endhas tapered;2-Pipa;3-Fitting mburi mesin
Gambar 1 Diagram skematis pipa tunggal

10

1-Y-shaped bagean;2-Konektor mburi mesin;3-Pipa
Gambar 2. Diagram skematis pipa ganda

11

a: 1 - potongan Y;2 - pipa;3 - tuwung akumulasi banyu;4 - mesin mburi fitting

12

b: 1 - konektor mburi mesin;2 - tabung.
Cathetan: Part b yaiku tabung sambungan kanggo sambungan antarane pasang utawa nebulizer lan mesin anestesi utawa ventilator
Gambar 3: Diagram skematis jinis cangkir akumulasi banyu garis ganda

Conto penamaan spesifikasi model: Pipa pipa akumulasi banyu kaping pindho - Tipe A × 1.8m, nuduhake yen struktur pipa akumulasi banyu kaping pindho jinis cangkir, diameter tabung yaiku jinis A, lan dawane lengkap yaiku 1.8m garis ambegan.

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita