Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Set drainase silikon kasusun saka jarum sing dipandu, bal saluran silikon, tabung saluran silikon, tas saluran

Silikon Drainase Set

Kaluwihan produk

Jarum sing dipandu:tip jarum telung sudhut cetha, gampang kanggo puncture, tatu cilik, kanggo nyegah tatu gedhe banget disebabake exudation.
(Disesuaikan miturut panjaluk Jarum sing beda-beda saka sirah datar, menara, plastik lan jinis shovel)

Pin guide jinis spade
Pin guide sirah menara sudhut mlengkung gedhe
Pin guide flush

Pin guide jinis spade

Pin guide sirah menara sudhut mlengkung gedhe

Pin guide flush

Pin guide plastik
Pin panduan plastik kepala menara
Pin penuntun kepala menara

Pin guide plastik

Pin panduan plastik kepala menara

Pin penuntun kepala menara

Bola drainase silikon: Bahan karet silikon medis, bal alus, inelasticity apik, transparansi dhuwur, skala observasi gampang, manajemen rekaman sing trep

 

Bola drainase silikon

Silikon saluran pembuangan: Bahan siliconenjbber medis, alus, biokompatibel, produksi sistem platinum vulcanizd, ora ana efek samping beracun;
Kantong drainase:bahan PVC sing disenengi, kanthi efek aliran anti-reverse.

Lingkup aplikasi

Drainase getih lan sekresi saka tatu, utamane kanggo saluran cairan ing dada, weteng, rongga panggul.

Tabel 1 Konfigurasi piranti drainase tekanan negatif

Produk Proyek

Spesifikasi

Jumlah Tetembungane
Bola drainase silikon

100ml-Ⅰ,100ml-Ⅱ,200mL-Ⅰ,200mL-Ⅱ

1 pc Digawe dhewe
Tabung saluran silikon Tabung silikon bunder: Fr8, Fr10, Fr12 Fr14, Fr16, Fr18, Fr20, Fr22, Fr24
Tabung saluran silikon silang: Fr8, Fr10, Fr12, Fr14, Fr 15, Fr16, Fr18, Fr 19, Fr20, Fr22, Fr24
Tabung saluran silikon datar: 3 × 7,4 × 10
1 bar Digawe dhewe
Kantong drainase 1000ml 1 pc Outsourcing

 

7

Gambar 1. Struktur tabung bunder

8

Gambar 2. Struktur tabung datar

10
9

Gambar 3. Struktur tabung silang

11

Ukuran tabung drainase kudu sesuai karo pranata Tabel 2.

Tabel 2 Tabel ukuran dhasar saka tabung drainase (Unit: mm)

Spesifikasi

Tabung bunder

Struktur tabung silang

Total dawa saluran pembuangan L

±20

Fr

Dhiameter njaba ± 0,3

Dhiameter njaba ± 0,3

Dawane salib L2

±20

8

2.7

2.7

300

1000

10

3.3

3.3

12

4.0

4.0

14

4.7

4.7

15

/

5.0

16

5.3

5.3

18

6.0

6.0

19

/

6.3

20

6.7

6.7

22

7.3

7.3

24

8.0

8.0

 

Tabung datar

Jembar a

± 0,5

Dhuwur b

± 0,5

Dawane tabung rata L1

±5

Total dawa L

±20

Dhiameter njero tabung bunder ± 0,3

Dhiameter njaba tabung bunder ± 0,3

Spesifikasi Model 3×7

7

3

220

1000

3

5

4×10

10

4

 

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita