Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Dumadi saka konektor horntype, kolektor banyu, sirah irung, ring tetep lan jerami irung, etc.

BZ
橡胶1303
橡胶1305

Kaluwihan produk

Silikon medis

Digawe saka 100% silikon kelas medis

Panggonan

Apik kanggo penempatan jangka panjang

X-ray

Garis detektif sinar-X liwat kateter

Ukuran

Werna-ceded kanggo visualisasi ukuran

Produk iki dirancang kanggo nyambung menyang tubing kanula irung saka mesin ventilator kanggo nyedhiyani aliran anteng oksigen menyang paru-paru lan bisa digunakake ing ngarep utawa nalika lelungan.
Ewonan wong entuk manfaat saka nggunakake oksigen irung.Iku becik kanggo wong karo apnea turu, ngorok, utawa kondisi ambegan liyane.

Tabung Kanula Oksigen Nasal Silikon

Bahan silikon bahan pangan sing disenengi, tahan suhu dhuwur, pembentukan simpul, umur dawa, ora beracun lan ora enak, aman lan dipercaya;

Penagih banyu sing bisa dicopot, ngumpulake tembok tabung oksigen irung, ngresiki trep;

Desain tutuk sungu super alus kanggo saben merek produsen oksigen lan peralatan nyedhot oksigen;

Kepala nyedhot irung super alus sing bisa dicopot, luwih higienis, luwih sehat, gedhe, medium lan cilik telung spesifikasi;

Cincin tetep sing apik, pangaturan fleksibel, operasi sing gampang, gampang digunakake.Non-beracun lan ora ana ambune, werna murni lan ora kuning;

Kelembutan lan elastisitas sing apik, ora ana deformasi corak lan simpul;urip dawa layanan, resistance kadhemen lan suhu dhuwur;Nduweni kekuatan luh sing luwih dhuwur;Digunakake kanggo peralatan medis ngubungake kateter;Bahan food grade sing anyar ditingkatake.

Tabung kanula oksigen irung silikon bisa digunakake ing macem-macem aplikasi medis.Tabung kanula oksigen irung silikon digawe saka 100% bahan silikon berkualitas tinggi, sing alus lan elastis, anti banyu, higienis, ora ana ambune lan ora enak.Nasal Cannula digawe saka silikon kelas medis sing paling dhuwur.Jinis anyar tabung kanula irung sing alus, nyaman, lan awet.Anti-slip lan anti-muter kualitas.FDA, ISO, lan CE disetujoni.Tabung kanula oksigen irung silikon nduweni bobot entheng lan keluwesan sing apik.

Iku ndadekake kurang gedhe lan luwih nyaman kanggo nyandhang lan tabung oksigen njerone irung biasane duwe tutup plastik bening.Iki dirancang kanggo diselehake ing irung lan nyedhiyakake oksigen menyang paru-paru.Oksigen diwenehake kanthi tekanan sing entheng, kanggo nyegah karusakan jaringan. Uga, dirancang kanthi tingkat aliran sing dhuwur lan efisiensi oksigen sing unggul lan nyegah kinks ing tabung kanula.

Spesifikasi Produk

Spesifikasi: gedhe, medium lan cilik

Ukuran standar yaiku 1,5 m, lan ukuran khusus bisa disesuaikan

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita