Kaluwihan Perusahaan

Kita duwe kemampuan kanggo ngrancang lan ngembangake produk karet silikon cair saka cetakan nganti produk, kayata balon medis, topeng pernapasan lan bal tekanan negatif, supaya njamin kualitas lan nyedhiyakake solusi produk sing berkualitas tinggi.

Kita duwe tim R&D internal lan eksternal.Tim R&D internal kita utamane dumadi saka insinyur proses kanthi pengalaman luwih saka 10 taun;Tim R&D eksternal kita minangka klompok ahli medis kanthi pengalaman klinis sing sugih.Dheweke fokus ing optimalisasi rasional produk sing wis ana lan nggawe produk anyar.

Richeng medical duwe 15 paten penemuan utilitas.

未标题-1

Laboratorium

Bengkel medis

Laboratorium
Bengkel medis

1. Kita duwe 10 ewu kamar reresik, manajemen produksi khusus.

Kita wis nyiyapake bengkel cetakan profesional lan sawetara pusat pangolahan CNC kanthi dhuwur supaya bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan kanthi gampang.

Bengkel cetakan

Bengkel cetakan

Rincian produksi medis

Rincian produksi medis

2. Iku disenengi kanggo ngimpor Swiss S136 dhuwur kekuatan mati baja.

Sistem kontrol runner kadhemen jinis jarum tutup integral diadopsi kanggo nyuntikake lem kanthi merata lan nyuda sampah materi.
Diproses kanthi peralatan sing diimpor kanthi dhuwur, akurasi cetakan bisa tekan ± 0.005mm.
Desain cetakan pindho ngisor, dibandhingake karo desain cetakan siji ngisor, efisiensi luwih saka 60%, sing ningkatake produksi efisien.
Garis pemisahan produk dikontrol nganti paling murah kanggo menehi tampilan sing alus.

mojushuoming1
未标题-3.0