Silicone babak saluran saluran tabung

Katrangan singkat:

Aplikasi: Digunakake kanggo piranti got meksa negatif external kanggo pas wektune discharge exudate lan getih saka tatu, nyegah infèksi tatu lan ningkataké marasake awakmu tatu, Cocog bal tekanan negatif lan jarum.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

1. Ukuran: FR10-FR24

2. Awak tabung alus tanpa stimulasi, lan mburi ngarep tabung Gamelan supaya ora ngrusak membran mucous

3. inersia biologi, kompatibilitas apik, ora owah-owahan tartamtu ing kontak long-term karo jaringan awak lan getih, penylametan long-term

4.X-ray mbantu kanggo nemtokake posisi pas saka tabung ing awak

5. Sambungake piranti nyedhot tekanan negatif lan jarum suntik stainless steel, jarum suntik stainless steel landhep, landhep, gampang tusukan, tatu cilik

6.Tukak alus saka tabung bisa nyuda tekanan ing tatu.Lan telung bagean kawangun ing siji karo struktur beda, kang wis kinerja anti kink banget.lan alur got kanthi mbukak bisa nggawe titik sembarang titik ing awak bisa lemes.

 

IMG_1982
IMG_1983
IMG_1984

Aplikasi

Digunakake kanggo piranti got meksa negatif external kanggo pas wektune discharge exudate lan getih saka tatu, nyegah infèksi tatu lan ningkataké marasake awakmu tatu, Cocog bal tekanan negatif lan jarum.

SILICONE ROUND CHANNEL DRAINAGE TUBE

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita