Tabung saluran saluran silikon

Keterangan Singkat:

Aplication: Digunakake kanggo piranti saluran tekanan meksa eksternal kanggo exudate pas getih lan pas getih kanthi tepat, nyegah infeksi tatu lan ningkatake penyembuhan luka, Pertandhingan bal tekanan negatif lan jarum.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Product Product

1.Size: FR10-FR24

2. Awak tabung lemes tanpa stimulasi, lan mburi tabung ngarepe lancar supaya ora ngrusak membran mukus

3. inertia psikologis, kompatibilitas sing apik, ora ana owah-owahan khusus ing kontak jangka panjang karo jaringan awak lan getih, penylametan jangka panjang

4.X-ray mbantu kanggo nemtokake posisi sing tepat saka tabung ing awak

5.Sambungake piranti nyedhot tekanan negatif lan jarum pukulan stainless steel, jarum pukulan stainless steel cetha, tajam, gampang tusuk, tatu cilik

6.Sawut saka tabung alus bisa nyuda tekanan ing tatu. Lan telung bagean kabentuk kanthi siji kanthi beda struktur, sing nduweni kinerja anti kink sing apik banget. lan alur saluran pembuangan kanthi lengkap bisa nggawe titik apa wae ing awak bisa dikeringake.

 

IMG_1982
IMG_1983
IMG_1984

Aplication

Digunakake kanggo piranti saluran kontrol tekanan njaba kanggo exudate pas getih lan pas getih saka tatu, nyegah infeksi tatu lan ningkatake penyembuhan luka, Bal-balan tekanan negatif lan jarum.

SILICONE ROUND CHANNEL DRAINAGE TUBE

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

Mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol Kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita