Drainase Set

  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Silikon drainase Set kasusun saka Dipandu jarum, Silicone drainase bal, Silicone drainage tube, Drainase tas Silicone drainase tabung: Medical siliconenjbber material, alus, biokompatibel, produksi sistem platinum vulcanizd, ora ana efek samping beracun; Tas drainase: bahan PVC sing disenengi, karo efek anti-aliran mbalikke.Drainase getih lan sekresi saka tatu, utamane kanggo saluran cairan ing dada, weteng, rongga panggul.Tabel 1. Konfigurasi tekanan negatif...
  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.
  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set
  • Silicone Drainase Tube

    Silicone Drainase Tube

    Aplikasi: Digunakake kanggo piranti got meksa negatif external kanggo pas wektune discharge exudate lan getih saka tatu, nyegah infèksi tatu lan ningkataké marasake awakmu tatu, Cocog bal tekanan negatif lan jarum.
  • Silicone Drainase Ball

    Silicone Drainase Ball

    Spesifikasi: 100 ML, 200 ML
    CE Nomer Registrasi: HD 60135489 0001