Sistem saliran

  • Drainage system

    Sistem saliran

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.
  • Disposable negative pressure drainage ball

    Bola saluran tekanan tekanan sing bisa dipecat

    Spesialis: 100ML, 200ML
    Ora Situs Registrasi: HD 60135489 0001
  • Silicone round channel drainage tube

    Tabung saluran saluran silikon

    Aplication: Digunakake kanggo piranti saluran tekanan meksa eksternal kanggo exudate pas getih lan pas getih kanthi tepat, nyegah infeksi tatu lan ningkatake penyembuhan luka, Pertandhingan bal tekanan negatif lan jarum.