Pambuka Enterprise

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd.

gagasan R&D

Nganyarke produk, luwih dipercaya, luwih bisa digunakake, luwih aman, luwih terjangkau

Sertifikasi

Sertifikasi ISO13485 + CE, RoHS lan sertifikasi jangkauan
15 paten penemuan model sarana

 

Customized

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

 

RICHENG

Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd. anak perusahaan saka investasi tunggal dening Jiangsu Richeng Rubber Co., Ltd. minangka produsen medis profesional.Liwat riset, pangembangan lan produksi produk medis profesional, kita nawakake produk piranti medis sing dipercaya, aman lan efektif.Perusahaan kasebut duwe peralatan produksi lan uji coba sing sampurna, teknologi produksi maju, kanthi manajemen, teknologi lan staf produksi sing berkualitas.

Perusahaan wis netepake sistem sertifikasi kualitas internasional ISO9001 lengkap, lan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO13485 lan sertifikasi CE, ngarahake kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas lan layanan kelas siji.Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing materi, riset lan pangembangan, desain teknik, pangembangan produk lan manajemen proyek, perusahaan kita wis ana ing posisi utama ing industri, lan produk kita wis diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah, dadi partner preferred saka akeh pimpinan industri.

343213
142432
2323123

R&D

Kita duwe tim R&D Internal lan eksternal, tim R&D internal utamane digabung karo insinyur proses kanthi pengalaman luwih saka 10 taun;Tim R&D eksternal kita minangka klompok ahli medis sing duwe pengalaman klinis sing sugih.Dheweke fokus ing optimalisasi produk sing wis ana lan nggawe produk anyar.

Richeng nduweni 15 paten penemuan model sarana.

TAUN

10 taun pengalaman teknik proses

ITEM

15 paten penemuan model sarana

MITRA

SUPPLIER

KONTROL KUALITAS

Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.

121 (1)
121 (2)