FAQ

Pitakonan Paling Kerep

butuh pitulung? Mugi-mugi kontak!

P: Apa produk sampeyan bisa nggawa LOGO tamu?

A: Selaras

P: Apa pratondho teknis produk sampeyan?

A: Sistem kualitas piranti Medical

P: Apa bedane produk sampeyan ing industri sing padha?

A: jaminan kualitas, jaminan materi

P: Apa perusahaan sampeyan ngisi biaya cetakan? pira

A: Yen jumlah siji gedhe, sampeyan bisa negosiasi karo customer kanggo nyuda utawa ngasilake biaya cetakan, biasane ngisi biaya kustomisasi cetakan.

P: Sertifikasi apa sing wis disetujoni perusahaan sampeyan?

Q: sertifikasi ISO13485 + CE, RoHS lan entuk sertifikasi

P: Apa hak paten lan hak intelektual produk sampeyan?

A: 15 paten penemuan model utami

P: Sepira suwene nggunakake jamur sampeyan? Kepiye cara njaga saben dina? Apa kapasitas produksi saben jamur?

A: Nyawa layanan ing jamur dipérang kanthi jumlah kaping praktis, umume 100000 kaping. Cetakan disimpen ing suhu kamar, dilapisi lan tahan karat. Kapasitas produksi diganti miturut ukuran jamur supaya njamin desain kapasitas produksi maksimal ing kahanan sing padha.

P: Apa produk sampeyan duwe MOQ? Yen mangkono, apa jumlah minimum order?

A: Nomer pesenan minimal, tundhuk produksi produksi

P: Piranti nguji apa perusahaan sampeyan?

A: Caliper, proyektor, meja aseptik, vulkanisasi meter, lsp

P: Apa produk sampeyan bisa ditelusuri Yen ngono, kepiye ditindakake?

A: Saben kelompok produk duwe nomer kumpulan produksi unik, sing bisa ditelusuri maneh liwat nomer kelompok produksi.

P: Apa asil produk saka perusahaan sampeyan? Kepiye carane diraih?

A: 98%, liwat desain produk sing nuntut, kontrol kualitas sing ketat, lan latihan katrampilan sing sampurna.

P: Apa siklus urip produk sampeyan?

A: Produk medis umume nggunakake bahan bakar, nanging wektu penylametan awak luwih dawa tinimbang PVC. Kateter foley silikon bisa disimpen ing awak suwene 28 dina.