Pitakonan

Pitakonan Paling Sering

butuh bantuan?Mangga dadi manawa kanggo hubungi kita!

P: Apa produk sampeyan bisa nggawa LOGO tamu?

A: Disesuaikan

P: Apa indikator teknis produk sampeyan?

A: Sistem kualitas piranti medis

P: Apa bedane produk sampeyan ing industri sing padha?

A: Jaminan kualitas, jaminan material

P: Apa perusahaan sampeyan ngisi biaya cetakan?wonten pinten?

A: Nalika jumlah siji gedhe, sampeyan bisa rembugan karo customer kanggo ngurangi utawa bali ragad jamur, biasane ngisi ragad kustomisasi jamur.

P: Apa sertifikasi perusahaan sampeyan wis lulus?

Q: Sertifikasi ISO13485 + CE, RoHS lan sertifikasi tekan

P: Apa paten lan hak properti intelektual sing diduweni produk sampeyan?

A: 15 paten penemuan model sarana

Q: Suwene iku nggunakake normal saka jamur?Kepiye carane njaga saben dina?Apa kapasitas produksi saben jamur?

A: Umur layanan saka jamur dipérang kanthi jumlah kaping praktis, umume 100000 kali.Cetakan disimpen ing suhu kamar, dilumuri lenga lan tahan karat.Kapasitas produksi diganti miturut ukuran cetakan kanggo njamin desain kapasitas produksi maksimal ing kondisi sing padha.

Q: Apa produk sampeyan duwe MOQ?Yen mangkono, apa jumlah pesenan minimal?

A: Kuantitas pesenan minimal, tundhuk produksi shift

P: Apa piranti tes perusahaan sampeyan duwe?

A: Caliper, proyektor, meja aseptik, vulkanisasi meter, etc

P: Apa produk sampeyan bisa dilacak?Yen mangkono, kepiye carane ditindakake?

A: Saben kumpulan produk duwe nomer kumpulan produksi unik, sing bisa dilacak maneh liwat nomer kumpulan produksi.

P: Apa asil produk perusahaan sampeyan?Kepiye carane bisa digayuh?

A: 98%, liwat desain produk nuntut, kontrol kualitas ketat, lan latihan skill sampurna.

P: Apa siklus urip produk sampeyan?

A: Produk medis umume minangka bahan sing bisa digunakake, nanging wektu retensi ing awak luwih dawa tinimbang PVC.Kateter silikon foley bisa disimpen ing awak nganti 28 dina.