Kabar

  • The 85th (CMEF) RIcheng Medical exhibition concludes with new prospects

    Pameran Medis RIcheng kaping 85 (CMEF) rampung kanthi prospek anyar

    Ringkesan pameran Kanthi tema "Inovasi lan Teknologi, Memimpin Masa Depan", pameran taun iki nggabungake luwih saka 3.000 perusahaan merek saka kabeh rantai industri piranti medis ing omah lan ing luar negeri lan luwih saka 300 tamu Speech ing paviliun ...
    Waca liyane
  • What is a Foley catheter?

    Apa sing dadi kateter Foley?

    Kateter minangka tabung tipis sing steril, biasane digawe saka karet lateks, sing dilebokake ing uretra kanggo ngumpulake urin.Kateter bisa digunakake ing pasien sing ngalami operasi utawa ing pasien sing incontinent.Nalika piranti medis digunakake, biasane ing rumah sakit utawa fasilitas medis, biasane ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of medical grade silicone tubing?

    Apa kaluwihan tabung silikon kelas medis?

    Klinik rawat inap rumah sakit umume bisa ndeleng macem-macem barang karet, kayata tabung silikon medis, colokan silikon suntik, diikat ing tali silikon, tahap medan medis saiki saliyane akeh obat sing kalebu peralatan medis , banjur kenapa silikon p ...
    Waca liyane
  • The development of medical grade silicone products

    Pangembangan produk silikon kelas medis

    Karet silikon minangka bahan baku kanggo obat sawise nggunakake klinis pirang-pirang dekade, wis suwe dingerteni dening komunitas medis, panggunaan sing luwih umum, akeh perusahaan gedhe kanggo nggawe karet silikon medis minangka target utama pengembangan lan desain umum, karet silikon medis t ...
    Waca liyane
  • How to choose the right silicone catheter?

    Kepiye cara milih kateter silikon sing pas?

    Cara milih kateter silikon sing bener?Dibandhingake karo tabung karet tradisional, kateter silikon nduweni kaluwihan kanggo nyuda kedadeyan infeksi lan nyuda gangguan urin.Kateter silikon konvensional lan kateter silikon Foley dibandhingake.Foley kateter silikon...
    Waca liyane
  • Perbandingan macem-macem bahan kateter uretra

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi modern, ana luwih akeh jinis bahan kateter, kayata gel silika, karet (lateks), PVC lan liya-liyane.Karakteristik tabung lateks yaiku elastisitas sing apik, sawetara tension umum bisa tekan 6-9 kaping dhewe, lan tingkat mbalek yaiku 10 ...
    Waca liyane
  • Kenalake garis semprotan lebur

    Wiwit Februari 2020, COVID-19 nyebar kanthi cepet, lan akeh negara ing saindenging jagad sing kena pengaruh wabah kasebut.Ing China, sanajan kahanan epidemi wis dikontrol, sawetara ahli percaya yen suhu dhuwur saiki mung bisa ...
    Waca liyane
  • Pelanggan ngunjungi

    Tanggal 25 Oktober 2019, pelanggan saka Canon Japan teka kanggo ngunjungi perusahaan kita kanggo kunjungan lapangan.Produk lan layanan sing berkualitas tinggi, kualifikasi lan reputasi perusahaan sing kuat, lan prospek pangembangan industri sing apik yaiku ...
    Waca liyane
  • Perusahaan babagan pangembangan lan pembelajaran produk

    Kanggo nambah kualitas bisnis lan tingkat kemampuan staf, nguwasani macem-macem kawruh lan katrampilan, ora mung bisa nyukupi kabutuhan manajemen proyek, ing wektu sing padha kanggo perusahaan ngembangake cadangan bakat sing komprehensif.Ing Desember 2019, perusahaan kita ...
    Waca liyane
  • MEDICA, Dusseldorf, Jerman

    Saka 18 nganti 21 November 2019, Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd. melu "pameran perlengkapan rumah sakit lan peralatan medis internasional" sing dianakake ing Dusseldorf, Jerman.Pameran kasebut minangka pameran medis lengkap sing misuwur ing saindenging jagad ...
    Waca liyane