Warta

  • Ngenalake garis nyemprotake

    Ing wulan Maret 2020, COVID-19 nyebar nyebar. Ngadhepi visi "nglayani kesehatan manungsa", perusahaan kanthi cepet nyedhiyakake peralatan penyemburan lebur reguler lan diimpor bahan mentah sing diakui sacara internasional kanggo njamin efisiensi nyaring saben kelompok sing dicelupake ...
    Waca liyane
  • Kunjungan pelanggan

    Pemimpin Canon Corporation Jepang ngunjungi ing wulan Oktober 2019, mriksa link produksi produk, ngrembug standar sing relevan kanggo pemeriksaan produk, lan ngrembug rencana kerja sama kanggo masa depan. ...
    Waca liyane
  • Perusahaan babagan pangembangan produk lan pembelajaran

    Ing wulan Desember 2019, Departemen Penjualan perusahaan kita nganakake panaliten lan Diskusi babagan kawruh babagan produk lan kabijakan kualitas. Ing rapat kasebut, nggawe introduksi lengkap babagan karakteristik produk, nggabungake sawetara kemungkinan masalah ing proses penjualan ...
    Waca liyane
  • MEDICA, Dusseldorf, Jerman

    Ing wulan Oktober 2019, perusahaan kita melu pameran medica medis ing Dusseldorf Kanggo nambah kerjasama ekonomi lan perdagangan lan ijol-ijolan teknis ing antarane perusahaan lan industri global lan ngerti tren pangembangan industri medis. ...
    Waca liyane