Warta perusahaan

  • Ngenalake garis semprotan cair

    Wiwit Februari 2020, COVID-19 nyebar kanthi cepet, lan akeh negara ing saindenging jagad sing kena pengaruh wabah kasebut.Ing China, sanajan kahanan epidemi wis dikontrol, sawetara ahli percaya manawa suhu dhuwur saiki mung bisa ...
    Waca liyane
  • Customer ngunjungi

    Tanggal 25 Oktober 2019, pelanggan saka Canon Japan teka kanggo ngunjungi perusahaan kita kanggo kunjungan lapangan.Produk lan layanan sing berkualitas tinggi, kualifikasi lan reputasi perusahaan sing kuat, lan prospek pangembangan industri sing apik yaiku ...
    Waca liyane
  • Perusahaan babagan pangembangan produk lan sinau

    Kanggo nambah kualitas bisnis lan tingkat kemampuan staf, nguwasani macem-macem kawruh lan katrampilan, ora mung bisa nyukupi kabutuhan manajemen proyek, ing wektu sing padha kanggo perusahaan ngembangake cadangan bakat sing komprehensif.Ing Desember 2019, perusahaan kita ...
    Waca liyane