Pameran lan acara

  • Pameran Medis RIcheng kaping 85 (CMEF) rampung kanthi prospek anyar.

    Pameran Medis RIcheng kaping 85 (CMEF) rampung kanthi prospek anyar.

    Ringkesan pameran Kanthi tema "Inovasi lan Teknologi, Mimpin Masa Depan", pameran taun iki nggabungake luwih saka 3.000 perusahaan merek saka kabeh rantai industri piranti medis ing omah lan ing luar negeri lan luwih saka 300 tamu Speech ing paviliun ...
    Waca liyane
  • MEDICA, Dusseldorf, Jerman

    Saka 18 nganti 21 November 2019, Jiangsu Richeng Medical Co., Ltd. melu "pameran perlengkapan rumah sakit lan peralatan medis internasional" sing dianakake ing Dusseldorf, Jerman.Pameran kasebut minangka pameran medis komprehensif sing misuwur ing saindenging jagad ...
    Waca liyane