Informasi industri

  • Apa kateter Foley?

    Apa kateter Foley?

    Kateter minangka tabung tipis sing steril, biasane digawe saka karet lateks, sing dilebokake ing uretra kanggo ngumpulake urin.Kateter bisa digunakake ing pasien sing ngalami operasi utawa ing pasien sing incontinent.Nalika piranti medis digunakake, biasane ing rumah sakit utawa fasilitas medis, biasane ...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan tabung silikon kelas medis?

    Apa kaluwihan tabung silikon kelas medis?

    Klinik rawat omah rumah sakit umume bisa ndeleng macem-macem barang karet, kayata tabung silikon medis, plug silikon jarum suntik, diikat ing tangan tali silikon iki, tataran saiki lapangan medis saliyane jumlah obat sing paling akeh yaiku peralatan medis. , banjur kok silikon p...
    Waca liyane
  • Pangembangan produk silikon kelas medis

    Pangembangan produk silikon kelas medis

    Karet silikon minangka bahan mentah kanggo obat sawise pirang-pirang dekade panggunaan medis klinis, wis suwe diakoni dening komunitas medis, panggunaan luwih umum, akeh perusahaan gedhe kanggo nindakake karet silikon medis minangka tujuan utama pembangunan lan desain, karet silikon medis t...
    Waca liyane
  • Cara milih kateter silikon sing bener?

    Cara milih kateter silikon sing bener?

    Cara milih kateter silikon sing bener?Dibandhingake karo tabung karet tradisional, kateter silikon nduweni kaluwihan kanggo nyuda kedadeyan infeksi lan nyuda gangguan urin.Kateter silikon konvensional lan kateter silikon Foley dibandhingake.Foley kateter silikon...
    Waca liyane
  • Perbandingan macem-macem bahan kateter uretra

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi modern, ana luwih akeh jinis bahan kateter, kayata silika gel, karet (lateks), PVC lan liya-liyane.Karakteristik tabung lateks yaiku elastisitas sing apik, sawetara tension umum bisa tekan 6-9 kaping dhewe, lan tingkat mbalek yaiku 10 ...
    Waca liyane