Produk

  • Tabung Silikon Nasogastrik Sekali Pakai

    Tabung Silikon Nasogastrik Sekali Pakai

    Tabung padharan kasusun saka plug, bolongan got, garis skala lan peserta Nggunakake bahan silikon 100%, specificity exhaust cilik banget, resistance karat, alus, pangguna bakal luwih nyaman, lancar bisa mlebu ing awak manungsa. Tube saluran: Spesialisasi 10 12 14 15 19 19 19 19 19 19 taun 222 24 外径 外径 ± 0,0 4.0 4.0 4.0 4.0 4.0 6,0 7,0.0 8,0.0 8.0.0 8.0.0.0 7,5.0.0 L±...
  • Bantalan Bedah Silikon Medis

    Bantalan Bedah Silikon Medis

    Bantalan bedah silikon medis, uga disebut bantalan bedah silikon, minangka jinis produk silikon medis.Fitur utama bantalan bedah silikon yaiku antibakteri, antioksidan, tahan panas lan adhem, lan biokompatibilitas sing apik, sing bisa nglindhungi kulit pasien kanthi efektif saka trauma lan cedera nalika operasi.Bantalan bedhah silikon digunakake kanthi akeh ing fasilitas kesehatan kayata kamar operasi rumah sakit, bangsal, klinik lan laboratorium klinis kanggo nambah kualitas lan ...
  • Piranti Medis Nangani Cladding Parts

    Piranti Medis Nangani Cladding Parts

    Piranti cladding piranti medis dirancang kanggo piranti medis lan minangka salah sawijining komponen utama piranti medis sing umum digunakake, utamane digunakake kanggo cangkang gagang piranti medis, grip, ejector bungkus, gagang kuku, gagang pisau bedah, jahitan, scalpel. Ngalahake, etc. Tujuane kanggo nambah kinerja operasi instruments, nambah kekiatan lan urip layanan saka instruments.Fungsi utama tutup gagang instrumen medis yaiku kanggo nutupi gagang par...
  • Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand support instrument bedhah (SSR) minangka piranti penting kanggo kamar operasi ing rumah sakit lan klinik.Iki digunakake kanthi akeh ing prosedur bedah lan ortopedi.Produk memenuhi USP KELAS VI.Produk memenuhi ISO 10993-5.Bahan iki 100% bebas lateks.Kinerja produk bisa nyukupi RoHS & REACH.SSR nduweni sifat fisik sing apik, daya tahan lan skalabilitas lan bisa digunakake ing macem-macem prosedur bedhah.Iki dilengkapi macem-macem fitur, kalebu ...
  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Silikon drainase Set kasusun saka Dipandu jarum, Silicone drainase bal, Silicone drainage tube, Drainase tas Silicone drainase tabung: Medical siliconenjbber material, alus, biokompatibel, produksi sistem platinum vulcanizd, ora ana efek samping beracun; Tas drainase: bahan PVC sing disenengi, karo efek anti-aliran mbalikke.Drainase getih lan sekresi saka tatu, utamane kanggo saluran cairan ing dada, weteng, rongga panggul.Tabel 1. Konfigurasi tekanan negatif...
  • Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube

    Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube

    Kasusun saka konektor horntype, kolektor banyu, sirah irung, dering tetep lan jerami irung, lan sapiturute. Silikon medis Digawe saka 100% silikon kelas medis. visualisasi ukuran Produk iki dirancang kanggo nyambung menyang tubing kanula irung saka mesin ventilator kanggo nyedhiyani aliran anteng oksigen menyang paru-paru lan bisa digunakake ing ngarep utawa nalika lelungan.Ewonan wong dadi ...
  • Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Circuit cocok kanggo piranti napas, aksesoris kalebu pipa napas cendhak, sendi Y, pipa, botol koleksi banyu, peralatan bisa digabung miturut kabutuhan pasien.Silicone Breathing Circuit nduweni peran kanggo nuntun gas ing instrumen lan peralatan, lan macet ing instrumen lan peralatan.Produk kasebut biasane digunakake ing mesin anestesi, ventilator lan peralatan liyane, sing bisa mbantu pasien ambegan.Cahya Dibandhingake karo tra...
  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Aplikasi: Utamane digunakake kanggo dekompresi gastrointestinal, nutrisi enteral lan input obat.
  • Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Tube

    Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa pasokan oksigen pasien bedah.
  • Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasi, ora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar-X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Gunakake mung siji, sertifikasi CE, ISO13485
  • Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.
  • Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Disposable Tekanan Negatif Drainase Set

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2