Produk

  • Drainage system

    Sistem saliran

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.
  • Disposable negative pressure drainage ball

    Bola saluran tekanan tekanan sing bisa dipecat

    Spesialis: 100ML, 200ML
    Ora Situs Registrasi: HD 60135489 0001
  • Silicone breathing circuit

    Silikon ambegan sirkuit

    Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa oksigen nyedhiyakake pasien bedah.
  • Silicone foley catheter

    Kateter foley silikon

    Digawe saka silikon bahan medis 100%, Ora ana gangguan, ora ana alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, nggunakake tunggal, mung CE 、 sertifikasi ISO13485
  • Catheterization bag

    Tas kateterisasi

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.
  • Silicone round channel drainage tube

    Tabung saluran saluran silikon

    Aplication: Digunakake kanggo piranti saluran tekanan meksa eksternal kanggo exudate pas getih lan pas getih kanthi tepat, nyegah infeksi tatu lan ningkatake penyembuhan luka, Pertandhingan bal tekanan negatif lan jarum.
  • Silicone stomach tube

    Tabung lambung silikon

    Aplication: Digunakake utamane kanggo decompression gastrointestinal, nutrisi enteral lan input obat.
  • Disposable medical face mask

    Topeng pasuryan medis sing bisa dipateni

    Ukuran: 175mmx95mm
    NW: 3.11G / PC
    Kemasan: 50pcs / kothak
  • Particulate Respirator KN95

    Particulate Respirator KN95

    Ukuran: 232x110mm
    NW: 6g / pc
    Kemasan: Selaras