Anestesi respirasi

  • Silicone breathing circuit

    Silikon ambegan sirkuit

    Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa oksigen nyedhiyakake pasien bedah.