Sistem Pernafasan

  • Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube

    Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube

    Kasusun saka konektor horntype, kolektor banyu, sirah irung, dering tetep lan jerami irung, lan sapiturute. Silikon medis Digawe saka 100% silikon kelas medis. visualisasi ukuran Produk iki dirancang kanggo nyambung menyang tubing kanula irung saka mesin ventilator kanggo nyedhiyani aliran anteng oksigen menyang paru-paru lan bisa digunakake ing ngarep utawa nalika lelungan.Ewonan wong dadi ...
  • Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Circuit cocok kanggo piranti napas, aksesoris kalebu pipa napas cendhak, sendi Y, pipa, botol koleksi banyu, peralatan bisa digabung miturut kabutuhan pasien.Silicone Breathing Circuit nduweni peran kanggo nuntun gas ing instrumen lan peralatan, lan macet ing instrumen lan peralatan.Produk kasebut biasane digunakake ing mesin anestesi, ventilator lan peralatan liyane, sing bisa mbantu pasien ambegan.Cahya Dibandhingake karo tra...
  • Silicone Breathing Tube

    Silicone Breathing Tube

    Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa pasokan oksigen pasien bedah.
  • Medical Reusable 100% Silicone Nasal Oxygen Cannula Tube