Silikon ambegan sirkuit

Keterangan Singkat:

Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa oksigen nyedhiyakake pasien bedah.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Product Product

Neonate 10mm 、 Pediatric 15mm 、 Dewasa 22mm
Lingkungan napas kalebu pipa beralun 4pcs, limbah 1pc, 1-konektor Ypc, trap banyu 2 pcs
Sirkuit siram kalebu pipa corrugated 2pcs, 1pc Y-konektor
Kabeh dawa pipa corrugated bisa disesuaikan

5
4
7
3
6
1

Scope aplikasi

Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa oksigen nyedhiyakake pasien bedah.

Respiratory anesthesia

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

Mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol Kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita