Sirkuit ambegan silikon

Katrangan singkat:

Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa pasokan oksigen pasien bedah.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Neonate 10mm, Pediatric 15mm, Dewasa 22mm
Sirkuit pernapasan kalebu 4 pcs pipa bergelombang, 1 pc limb, 1 pc Y-konektor, 2 pcs water trap
Sirkuit anestesi kalebu 2pcs pipa corrugated, 1pc konektor Y
Kabeh dawa pipa corrugated bisa disesuaikan

5
4
7
3
6
1

Lingkup Aplikasi

Iki digunakake bebarengan karo mesin anestesi lan ventilator kanggo nggawe saluran pernapasan buatan kanggo anestesi utawa pasokan oksigen pasien bedah.

Respiratory anesthesia

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita