Kateter foley silikon

Keterangan Singkat:

Digawe saka silikon bahan medis 100%, Ora ana gangguan, ora ana alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, nggunakake tunggal, mung CE 、 sertifikasi ISO13485


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Product Product

Iki digawe saka karet silikon medis 100%, kanthi biokompatibilitas sing apik, ora stimulasi kanggo pasien lan ora ana reaksi alergi. Catheter dumadi saka plug, bolongan banyu, awak catheter, balon lan sendi. Tembok jero tabung ora lancar tanpa pemendapan kalsium. Iki bisa disimpen ing awak nganti 28 dina, ngindhari intubasi kaping pirang-pirang, nyuda lara pasien lan ngindhari infeksi saluran urin.

IMG_2005
IMG_2007
IMG_2004
IMG_2013
IMG_2009
IMG_2006

Spesifikasi Model

 2-cara : FR6FR8FR10FR12FR14FR16FR18FR20FR22FR24

3-cara:FR16FR18FR20FR22FR24

Spesifik L mm S mm OD (± 0,3) mm Kode warna
FR6 310 205 2.0 Jambon
FR8 310 205 2.7 Birune biru
FR10 310 205 3.3 ireng
FR12 410 280 4,0 Putih
FR14 410 280 4.7 ijo
FR16 410 280 5.3 Jingga
FR18 410 280 6.0 abang
FR20 410 280 6.7 kuning
FR22 410 280 7.3 wungu
FR24 410 280 8.0 biru

 Cathetan: volume balon bisa disesuaikan

IMG_5131
IMG_5150
IMG_5143
IMG_5153
IMG_5148
IMG_2015

Fitur

Digawe saka silikon bahan medis 100%, Ora ana gangguanora ana alergi, Apik kanggo nyelehake jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo nggambarake ukuran, Gunakake tunggal, CESertifikasi ISO13485.

SILICONE FOLEY CATHETER

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

Mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol Kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita