Silicone foley kateter

Katrangan singkat:

Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasi, ora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Mung nggunakake siji, sertifikasi CE, ISO13485


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Iki digawe saka 100% karet silikon medis berkualitas tinggi, kanthi biokompatibilitas sing apik, ora ana stimulasi kanggo pasien lan ora ana reaksi alergi.Kateter kasebut kasusun saka plug, bolongan got, awak kateter, balon lan sendi.Tembok njero tabung lancar tanpa deposisi kalsium.Bisa disimpen ing awak nganti 28 dina, ngindhari pirang-pirang intubasi, nyuda nyeri pasien lan ngindhari infeksi silang saluran kemih.

IMG_2005
IMG_2007
IMG_2004
IMG_2013
IMG_2009
IMG_2006

Spesifikasi Model

2-cara: FR6FR8FR10FR12FR14FR16FR18FR20FR22FR24

3-cara:FR16FR18FR20FR22FR24

Spec L mm S mm OD (± 0,3) mm Kode warna
FR6 310 205 2.0 Jambon
FR8 310 205 2.7 Biru cahya
FR10 310 205 3.3 ireng
FR12 410 280 4.0 Putih
FR14 410 280 4.7 ijo
FR16 410 280 5.3 Oranye
FR18 410 280 6.0 abang
FR20 410 280 6.7 kuning
FR22 410 280 7.3 ungu
FR24 410 280 8.0 biru

Cathetan: Volume balon bisa disesuaikan

IMG_5131
IMG_5150
IMG_5143
IMG_5153
IMG_5148
IMG_2015

Fitur

Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasiora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, Garis detektif sinar-X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Mung nggunakake tunggal, CESertifikasi ISO 13485.

SILICONE FOLEY CATHETER

Supplier

0714e1874e73abe5ddf9772eab95f9f
b9ca26991c8191acc52b1207b5a0d01
c941521514f25361e1730825d8fee2f

mitra

80bca9fbad3144bcd5e1e3a04bbc4da
9744d69d1d83ddd8d23fef7503204b7
9f543f6aef17cf2edb087dd4e5b82e6
e6db31b33fb7adbbccae72c7b06fcb9

Kontrol kualitas

Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.

richeng-1
richeng-2
richeng-3
richeng-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita