Tabung Kanula Oksigen Nasal Silikon

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Profil produk

kasusun saka konektor jinis sungu, kolektor banyu, sirah irung, ring tetep lan irung kang dipercoyo, etc;Bahan silikon bahan pangan sing disenengi, tahan suhu dhuwur, ora ana deformasi, umur dawa, ora beracun lan ora enak, aman lan dipercaya;

Penagih banyu sing bisa dicopot, ngumpulake tembok tabung oksigen irung, ngresiki trep;

Desain tutuk sungu super alus kanggo saben merek produsen oksigen lan peralatan nyedhot oksigen;Kepala nyedhot irung super alus sing bisa dicopot, luwih higienis, luwih sehat, gedhe, medium lan cilik telung spesifikasi;

Cincin tetep sing apik, pangaturan fleksibel, operasi sing gampang, gampang digunakake.

Non-beracun lan ora ana ambune, werna murni lan luster, ora kuning

Kelembutan lan elastisitas sing apik, ora ana deformasi simpul twist

Urip layanan dawa, tahan kadhemen lan suhu dhuwur

Nduweni kekuatan luh sing luwih dhuwur

Digunakake kanggo peralatan medis ngubungake kateter

Bahan food grade sing anyar ditingkatake

Lingkup panggunaan produk:

Produk iki disambungake karo sistem transfer oksigen kanggo panyerepan oksigen manungsa

asdsadsad

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk