Tabung Silikon Nasogastrik Sekali Pakai

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Tabung lambung kasusun saka plug, bolongan got, garis skala lan sendi

Tulang weteng

Kaluwihan produk

Nggunakake bahan silikon 100%, spesifisitas knalpot cilik banget, tahan korosi, alus, pangguna bakal luwih nyaman, bisa mlebu awak manungsa kanthi lancar

Tabung Drainase Bulat:

Spesifikasi

10

12

14 15 16 18 19 20

22

24
外径±0.3Diameter njaba 3.3

4.0

4.7

/

5.3

6.0 / 6.7 7.3

8.0

Tabung Drainase Datar:

规格,

Spesifikasi

宽度a ± 0,5

Jembar

高度b ± 0,5

dhuwur

扁管长度L ± 5

Dawane tabung datar

总长度 L ±20

Total dawa

圆管内径± 0.3

Salib Lube Nang Diameter

圆管外径± 0.3

Cross lube Diameter njaba

规格 3x7

7

3

oon

innn

3

5
型号 4x10

10

4

cr\J

aku uw

4.3

6.3

Lingkup aplikasi

Utamane digunakake kanggo dekompresi gastrointestinal, nutrisi usus, input obat

Sawise mesthekake yen paket ora rusak, njupuk tabung lambung metu saka paket, priksa manawa tabung padharan iku Gamelan, banjur lubricate mburi ngarep tabung padharan, terus tabung padharan karo gauze ing tangan kiwa, terus pinset. Ing tangan tengen menyang mburi ngarep tabung lambung, lebokake alon-alon ing sisih siji bolongan irung, lan nalika tekan pharynx, pitunjuk pasien kanggo nindakake tumindak ngulu, lan ing wektu sing padha ngirim tabung lambung mudhun menyang dawa dibutuhake, lan ndandani mburi njaba sementara karo tape ing bolongan irung.

Weteng-tabung-4

Aplikasi:
Tabung weteng minangka tabung saluran sing digunakake kanggo nyedhiyakake nutrisi kanggo pasien sing ora bisa entuk nutrisi kanthi tutuk, ora bisa ngulu kanthi aman, utawa butuh suplemen nutrisi.

Spesifikasi: FR8, FR10, FR12, FR14, FR16, FR18, FR20
Sertifikat registrasi produk: Su е cathetan disetujoni 20182660324
Bahan:
Bahan silikon kelas medis non-beracun
Ukuran:
Fr8, Fr10, Fr12, Fr14, Fr16, Fr18, Fr20, Fr22
Kualitas:
CE/ISO 13485
OEM/ODM
Desain klien olèh
Urip beting: 5 taun

Metode Instruksi

Nemtokake packaging tanpa karusakan, tabung weteng saka packaging, mriksa apa tabung padharan, banjur lubricate tabung padharan ngarep, tangan kiwa karo gauze tabung padharan, tweezers tangan tengen kanggo tabung weteng, sadawane nostrils sisih alon-alon dipasang, menyang pharynx, marang patients ngulu tumindak, ing wektu sing padha tabung weteng dibutuhake dawa, mburi njaba sementara karo tape tetep ing irung.

Ukuran tabung lambung kudu sesuai karo pranata Tabel 1.

Tabel 1 Ukuran tabung lambung (Unit: mm)

Ukuran

Spec

Kateter

Konektor

Dhiameter njaba D

Panjang L1

Jumlah bolongan

Panjang L2

SiWG 2.7mm(Fr8)

2,7 ± 0,5

≥400

1~5个

≥20

SiWG 3.3mm(Fr10)

3,3 ± 0,5

SiWG 4.0mm(Fr12)

4.0±0.5

≥500

SiWG 4.7mm(Fr14)

4.7±0.5

≥800

SiWG 5.3mm(Fr16)

5.3±0.5

SiWG 6.0mm(Fr18)

6.0±0.5

SiWG 6.7mm(Fr20)

6,7 ± 0,5

SiWG 7.3mm(Fr22)

7,3 ± 0,5

 

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita