Sistem Instrumen Bedah

  • Bantalan Bedah Silikon Medis

    Bantalan Bedah Silikon Medis

    Bantalan bedah silikon medis, uga disebut bantalan bedah silikon, minangka jinis produk silikon medis.Fitur utama bantalan bedah silikon yaiku antibakteri, antioksidan, tahan panas lan adhem, lan biokompatibilitas sing apik, sing bisa nglindhungi kulit pasien kanthi efektif saka trauma lan cedera nalika operasi.Bantalan bedhah silikon digunakake kanthi akeh ing fasilitas kesehatan kayata kamar operasi rumah sakit, bangsal, klinik lan laboratorium klinis kanggo nambah kualitas lan ...
  • Piranti Medis Nangani Cladding Parts

    Piranti Medis Nangani Cladding Parts

    Piranti cladding piranti medis dirancang kanggo piranti medis lan minangka salah sawijining komponen utama piranti medis sing umum digunakake, utamane digunakake kanggo cangkang gagang piranti medis, grip, ejector bungkus, gagang kuku, gagang pisau bedah, jahitan, scalpel. Ngalahake, etc. Tujuane kanggo nambah kinerja operasi instruments, nambah kekiatan lan urip layanan saka instruments.Fungsi utama tutup gagang instrumen medis yaiku kanggo nutupi gagang par...
  • Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand support instrument bedhah (SSR) minangka piranti penting kanggo kamar operasi ing rumah sakit lan klinik.Iki digunakake kanthi akeh ing prosedur bedah lan ortopedi.Produk memenuhi USP KELAS VI.Produk memenuhi ISO 10993-5.Bahan iki 100% bebas lateks.Kinerja produk bisa nyukupi RoHS & REACH.SSR nduweni sifat fisik sing apik, daya tahan lan skalabilitas lan bisa digunakake ing macem-macem prosedur bedhah.Iki dilengkapi macem-macem fitur, kalebu ...