Stand Dukungan Instrumen Bedah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Stand support instrument bedhah (SSR) minangka piranti penting kanggo kamar operasi ing rumah sakit lan klinik.Iki digunakake kanthi akeh ing prosedur bedah lan ortopedi.

Produk memenuhi USP KELAS VI.Produk memenuhi ISO 10993-5.Bahan iki 100% bebas lateks.Kinerja produk bisa nyukupi RoHS & REACH.

Dhukungan piranti bedah

SSR nduweni sifat fisik sing apik, daya tahan lan skalabilitas lan bisa digunakake ing macem-macem prosedur bedhah.Dilengkapi macem-macem fitur, kalebu lampu bedah, mikroskop, pompa flush lan pompa pangiriman obat.Adhedhasar kabutuhan aplikasi, bisa dilengkapi fungsi sing beda-beda.
Dhukungan instrumen bedah bisa teka ing macem-macem wujud, kalebu vertikal, horisontal lan lateral.Padha bisa disesuaikan utawa standar yen perlu.SSR bisa digunakake ing kabeh jinis kamar operasi.
SSR nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing apik banget.Bisa kanthi efektif nglindhungi wilayah bedhah lan nyuda resiko operasi.Kajaba iku, kanthi efektif bisa ningkatake kualitas lan nyuda wektu operasi.

Kaluwihan produk

Desain unik

Desain unik pigura dhukungan instrumen bedah ngidini kanggo dipasang ing meja operasi uga seluler.

Desain multi-fungsi

Desain multi-fungsi pigura dhukungan instrumen bedah ndadekake bisa nyukupi kabutuhan operasi sing beda-beda.

Jaminan Mutu

Bingkai dhukungan instrumen bedah nduweni sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk.

urip dawa layanan

Pigura dhukungan instrumen bedah nduweni umur layanan sing dawa lan bisa nyedhiyakake umur layanan nganti pirang-pirang taun.

Bingkai dhukungan instrumen bedah unik ing peralatan medis lan duwe teknologi paten.Bisa nutupi meja operasi kanthi lengkap, nggawe prosedur bedhah luwih aman lan luwih efisien.
Bingkai dhukungan instrumen bedah dilengkapi peralatan medis sing berkualitas tinggi, sing bisa nyedhiyakake dhukungan instrumen sing dibutuhake sajrone operasi.
Keandalan lan kekiatan dhukungan instrumen bedah diakoni sacara luas.
Dhukungan instrumen bedah nyedhiyakake seri solusi kemasan kanggo pangguna kanggo transportasi lan nyimpen.

Sampeyan ora bisa nemokake pabrikan sing luwih dipercaya.Bukak situs kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kateter silikon utawa hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita