Kateter Urine Kab

  • Catheterization bag

    Tas Kateterisasi

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.
  • Silicone foley catheter

    Silicone foley kateter

    Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasi, ora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Mung nggunakake siji, sertifikasi CE, ISO13485