Kateter kencing

  • Silicone foley catheter

    Kateter foley silikon

    Digawe saka silikon bahan medis 100%, Ora ana gangguan, ora ana alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, nggunakake tunggal, mung CE 、 sertifikasi ISO13485
  • Catheterization bag

    Tas kateterisasi

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pamurnian 100000 level, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen piranti piranti medis kualitas (ISO13485), nggunakake bahan baku bermutu tinggi lan teknologi silika gel maju sing teknologi kanthi lengkap karo standar RoHS lan FDA, ngenalake pirang-pirang manca sing maju peralatan, lan nyedhiyakake bahan bakar karet silikon sing aman lan dhuwur kanggo industri medis.