Sistem Urine

  • Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Digawe saka 100% silikon kelas medis, Ora iritasi, ora alergi, Apik kanggo penempatan jangka panjang, garis detektif sinar-X liwat kateter, Kode warna kanggo visualisasi ukuran, Gunakake mung siji, sertifikasi CE, ISO13485
  • Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Stand Dukungan Instrumen Bedah

    Perusahaan kasebut duwe bengkel pemurnian tingkat 100000, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen kualitas piranti medis (ISO13485), nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi pembentuk gel silika medis sing cocog karo standar RoHS lan FDA, ngenalake sawetara majeng manca. peralatan, lan menehi aman lan dhuwur-kinerja karet silikon consumables kanggo industri medical.
  • Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Kit Kateter & Kateterisasi Silikon Foley Sekali Pakai

    Kasedhiya saka plug, bolongan got, awak kateter, balon, peserta, lan sapiturute, tanpa kristalisasi uyah urin, ora gampang nyebabake infeksi saluran kemih; siji rongga menyang inflasi balon, siji saluran got, siji cuci rongga, bisa nyukupi kabutuhan ngumbah kandung kemih sing terus-terusan ing pasien sing nganggo kateter ing omah Silikon medis Digawe saka 100% silikon kelas medis.